Tuesday, August 2, 2011

Syukur Masih Bernafas ..

Alhamdulillah .. alhamdulillah .. alhamdulillah .. syukur pada Ilahi kerana masih memberi kesempatan pada diriku untuk terus bernafas di muka bumi milikNya .. 

semalam 01 Ogos persamaan 01 Ramadhan  .. walaupun tiada apa-apa sambutan lantaran bermulanya umat Islam berpuasa .. aku tetap bersyukur kerana berkesempatan berpuasa pada tahun ini .. alhamdulillah .. walaupun ada kala hati berdebar menanti kedatangan ramadhan tahun ini tapi berharap ramadhan kali ini penuh makna .. makna erti kata bermakna bagi insan bergelar Hamba ALLAH .. moga di usia seperti ini aku tetap mengingati jalan menuju ke akhirat .. jalan yang bukan mudah juga bukan susah .. moga aku terus menjadi Hamba ALLAH SWT yang sentiasa bermujahadah dalam jiwa dan hidupku .. 

sejuta terima kasih pada rakan-rakan pesbuk dan sahabat-sahabat yang menwish diriku .. anda adalah sumber ilhamku meniti kehidupan yang bagaikan sejengkal melangkah ke liang lahad .. anda pencorak kehidupan ku .. moga ikatan ukhwah antara kita kekal selamanya dengan restu Ilahi .. Amin Ya Rabbal Alamin ..~ 

No comments:

Dunia Maya℠₠